DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

neděle 15. září 2024

Home » , , , , » Recenze/review - IMMORTAL DEATH - Immortal Death (2024)

Recenze/review - IMMORTAL DEATH - Immortal Death (2024)


IMMORTAL DEATH - Immortal Death
CD 2024, Werewolf

for english please scroll down

Musíte překročit několik zahnívajících mrtvol, abyste se dostali do staré smradlavé kobky. Právě tu hrají japonští maniaci IMMORTAL DEATH. Na hromadě prašivých kostí, drtí svými ostrými riffy všechno živé. Jakoby byla mezi nebohé smrtelníky vypuštěna nějaká starodávná choroba. Takové byly moje pocity ze stejnojmenné demo nahrávky, když v roce 2022 vyšla poprvé. Vyloženě undergroundová záležitost na kazetě, pouze pro vyvolené.

Z nekonečných chodeb podsvětí se znovu ozývá nářek mučených. Japonci demo znovu vydávají a to jak na kazetě, tak na CD, a to u finského labelu Werewolf Records, který se na podobná ďábelská zvěrstva soustředí. Nutno rovnou dodat, že odvádí vynikající práci. Jestli jste byli kdysi dávno prokleti jako já, tak se určitě na jejich nabídku podívejte. 


Odpor proti všemu dobrému, bezbožné rouhání, divoké motivy, hnilobný zvuk, melodie plné temných stínů, tohle všechno jsou IMMORTAL DEATH. Totální underground pro všechny, kteří věří v existenci Satana a jeho přisluhovačů. Při poslechu mě ve vnitřnostech hlodá a kouše neskutečná bolest. Smrt přichází nejdříve pomalu a potom vás sejme jako kat sekyrou svoji oběť. Prosévám mezi prsty prach z čerstvě exhumovaného hrobu a užívám si prašivý zvuk, stylový obal, je to pro mě jako návrat někam na začátek devadesátých let minulého století. Myslím, že fanoušci třeba takových NECROVORE, PISSGRAVE, INFESTER, DEICIDE, AMON, DEATHCHURCH mi dají určitě za pravdu. Tohle není hudba pro slabé povahy, ani pro pozéry, tady se hraje krutě a hnusně. Maso vám bude odpadávat od kostí, budete se modlit k obrácenému kříži a užívat si morbidně podmanivou atmosféru. V každém z nás je kus ďábla, každý máme své temné stránky. Japonci je vzali a vytáhli je na povrch. Hrobníci i patologové se setkávají se smrtí v různých podobách a ta, kterou nám předkládají IMMORTAL DEATH je mokvající, surová, děsivá. Demo je šílenou noční můrou, která se stala hroznou realitou. Otevírám další rakev, zapínám znovu play a ocitám se několik metrů pod zemí. Musel jsem překročit několik zahnívajících mrtvol, abych se dostal do staré smradlavé kobky. Právě tu hrají japonští maniaci IMMORTAL DEATH. Na hromadě prašivých kostí, drtí svými ostrými riffy všechno živé. Zkaženou krví nasáklý morbidní death metal, starodávná choroba z onoho světa! Pekelná záležitost!



Asphyx says:

You have to step over several rotting corpses to get to the old stinking dungeon. This is where Japanese maniacs IMMORTAL DEATH play. On a pile of mangy bones, they crush everything alive with their sharp riffs. It's as if some ancient disease has been unleashed among the poor mortals. Such were my feelings about the demo of the same name when it was first released in 2022. A purely underground affair on cassette, for the chosen few only.

From the endless corridors of the underworld, the cries of the tortured are heard again. The Japanese are re-releasing the demo, both on cassette and CD, on the Finnish label Werewolf Records, which focuses on similar diabolical atrocities. It must be added that they do an excellent job. If you were cursed like me a long time ago, be sure to check out their offerings. 

Resistance against everything good, unholy blasphemy, wild themes, rotten sound, melodies full of dark shadows, these are all IMMORTAL DEATH. Totally underground for all those who believe in the existence of Satan and his minions. Listening to it, an unbelievable pain gnaws and bites my insides. Death comes slowly at first and then it takes you down like an executioner axing his victim. Sifting the dust from a freshly exhumed grave between my fingers and enjoying the dusty sound, the stylish cover art, it's like returning to somewhere in the early 1990s. I think fans of the likes of NECROVORE, PISSGRAVE, INFESTER, DEICIDE, AMON, DEATHCHURCH will definitely agree with me. This is not music for weak characters, nor for posers, the playing here is cruel and ugly. The flesh will fall off your bones, you will pray to the inverted cross and enjoy the morbidly captivating atmosphere. There's a bit of the devil in all of us, we all have our dark sides. The Japanese have taken them and brought them to the surface. Gravediggers and pathologists alike encounter death in various forms and the one presented to us by IMMORTAL DEATH is swamping, raw, horrifying. The demo is a mad nightmare that has become a horrible reality. I open another coffin, turn the play back on and find myself several feet underground. I had to step over several rotting corpses to get to the old smelly dungeon. This is where the Japanese maniacs IMMORTAL DEATH play. On a pile of mangy bones, they crush everything alive with their sharp riffs. Corrupted blood-soaked morbid death metal, an ancient disease from the other world! A hell of a thing!


Tracklist:
01 Intro 1:55
02 Impaled by Horn 2:06
03 Stigmatized 2:26
04 Romance Of Corpse 2:42
05 Death of the Immortality 3:12
6 Outro 1:08



Share this games :

TWITTER